Lotto Winterfest vr 20/12/2019 tot ma 30/12/2019

Beleef een magisch eindejaar bij Lotto Winterfest, de ultieme winterlocatie!

Bij Lotto Winterfest wordt de gezelligste periode van het jaar, nog intenser beleefd! Door het feeëriek decor, een outdoor kerstmarkt, een indoor kermis en fantastische animatie is Lotto Winterfest de ‘place to be’ om samen met vrienden en familie uit te kijken naar Kerstmis en af te tellen tot het 2020.

 

OUTDOOR KERSTMARKT

De slogan “De leukste tijd van het jaar” nemen we echt wel heel serieus op …. Op het terrein naast Waregem expo plaatsen we een 50-tal houten chalets met fonkelende lichtjes. We creëren een feeërieke outdoor Kerstmarkt met een écht kerstdorp-gevoel.

De zorgvuldig uitgekozen kerstchalets met een uniek aanbod maken Lotto Winterfest nog leuker! De uitbaters van de chalets zorgen voor een gevarieerd aanbod. Hier kan de zoektocht naar diverse originele kerstcadeautjes beginnen. Of, u kunt er komen genieten van lekkernijen zoals bereidingen met chocolade, verse Luikse wafels, glühwein, raclette, cocktails, burgers, streekbieren, Vietnamese gerechten, pizza’s, …. De toegang tot de outdoor Kerstmarkt is volledig gratis!

 

WINTERBAR

In de sfeervolle pop-up winterbar kunt u of uw genodigden genieten van de gezelligheid, proeven van een hapje en/of drankje. Of je er nu een gezellige avond met 2 van wil maken of met een groep vrienden of collega's een fijne avond wil beleven met de sfeer, je hebt de perfecte winterbar gevonden. De magische kriebels krijg je er gratis bij!

 

SFEER EN GEZELLIGHEID OP DE INDOOR WINTERKERMIS

Een kermis kan soms een natte en kille ervaring zijn, maar niet op Lotto Winterfest, waar sfeer en gezelligheid troef zijn! Een 25-tal flitsende attracties en springkastelen staan binnen in Waregem expo naast elkaar opgesteld.

Plaats: Hal

Deel dit evenement op sociale media