Ghistelinck, uw Mercedes-Benz partner voor de toekomst za 14/12/2019

Met negen filialen en een jaarlijkse verkoop van meer dan 6.500 nieuwe voertuigen behoort Ghistelinck tot de belangrijkste 3 Mercedes-Benz concessiehouders van ons land.

Technologische ontwikkelingen doen de autosector razendsnel evolueren. Voor een bedrijf als Ghistelinck is het dus van cruciaal belang om flexibel in te spelen op die snel veranderende markt. CEO Vincent Yserbyt: “We willen consumenten daarom aanspreken met mooie producten, gerichte marketingacties en met een showroom die tot de verbeelding spreekt. Onze hypermoderne showroom in Kortrijk-Noord is daar een prachtig voorbeeld van en blaast je dan ook omver met geluids- en video-effecten ondergedompeld in de wereld van Mercedes-Benz.

Je kan er bovendien rekenen op die typische Ghistelinck-service want iedereen staat er stevig met beide voeten op de grond. Hier is elke klant een vriend, en elke vriend een klant. Medewerkers luisteren aandachtig naar je bekommernissen, je noden en interesses en doen er alles aan om daarop in te spelen. Je stapt er steevast buiten met een goed gevoel én met een wagen die je comfort en veiligheid biedt. Specifieke vragen, zorgen of wensen? Neem gerust contact op, want bij Ghistelinck luisteren ze met veel plezier naar je verhaal.

 

Deel dit evenement op sociale media