Overnachten

Parkhotel Waregem

Hotel-T Waregem

 

 

Overnachten in Parkhotel Waregem, recht tegenover Waregem expo!

Van harte welkom in het gloednieuw en uniek stadshotel: Parkhotel Waregem, het nieuwe 4-sterren hotel recht tegenover Waregem Expo!

Parkhotel Waregem profileert zich als perfecte mix tussen business en ontspanning. 72 luxueuze kamers die voorzien zijn van alle faciliteiten om u het nodige comfort te bieden zoals de prachtige badkamers met regendouche, klimaatbeheersing en een heerlijk kingsize bed. Alle kamers hebben een uniek design en hebben een prachtig panoramisch uitzicht op de stad. Parkhotel Waregem heeft een eigentijds en trendy restaurant met bar. Hierbij kunt u ’s morgens genieten van ons uitgebreid ontbijtbuffet en kunt u er ’s avonds terecht om te dineren waarbij u kunt kiezen uit ons à-la-carte menu of voor een drankje en tapas in een hippe sfeer. Parkhotel Waregem beschikt over 2 vergaderruimtes die over alle apparatuur en faciliteiten beschikt voor succesvolle meetings of evenementen.

Samen met het management van het Parkhotel Waregem hebben we voor alle Waregem expo klanten en hun bezoekers een voordeelcode aangemaakt “ExpoW22”

Een kamer reserveren kan heel eenvoudig via www.parkhotelwaregem.be. Vergeet niet om in de reservatiemodule uw voordeelcode “ExpoW22” in te voeren.

Parkhotel Waregem - Zuiderlaan 31 - 8790 Waregem - België

T.: +32 56 98 08 00 - info.parkhotel@parkhotel.be - https://www.parkhotel.be/parkhotel-waregem

 

 

 

Overnachten in hotel-T Waregem!

Achter de gevels van een voormalig herenhuis schuilt het splinternieuwe Hotel T. 

U kan ons vinden in het centrum van Waregem, op een boogscheut van het station en op wandelafstand van Waregem Expo.

Boetiekhotel “Hotel T” staat voor gastvrijheid recht vanuit het hart! Wij streven naar een thuisgevoel, waarbij een persoonlijke aanpak en aandacht voor detail centraal staan. In onze 45 kamers, die allemaal net een tikkeltje anders zijn, is alles aanwezig om u te voorzien van een maximaal comfort.

Elke ochtend kan er genoten worden van een uitgebreid ontbijtbuffet met streekproducten. Onze gezellige Bar T is een ontmoetingsplek voor jong en oud, en is ‘s avonds de perfecte plaats om te genieten van een cocktail, een lokaal biertje of enkele van onze heerlijke Bar Bites. In de zomer is het geweldig vertoeven op ons terras, gelegen in de binnentuin van het hotel. In de wintermaanden zetten wij de deuren van de Livingroom open, waar gasten zich kunnen verwarmen aan de gezellige haard.

In onze spa-ruimte kan u heerlijk ontspannen in het zwembad of de infraroodcabine. Om de ervaring volledig te maken kan er aansluitend genoten worden van een massage. Onze fitness is ook steeds toegankelijk voor gasten die het graag wat sportiever zien.

Daarnaast beschikken wij over 2 vergaderruimtes die net zoals ons hotel uniek zijn. Onze prachtige stijl wordt ook in deze ruimtes doorgetrokken, en geeft hierdoor een extra dimensie aan uw meeting.

Maak uw reservatie via https://www.hotel-t.be & gebruik de Waregem Expo voordeelcode “Expo”

Hotel-T Waregem - Stationsstraat 154 - 8790 Waregem - België

T.: +32 56 96 70 70 - hello@hotel-t.be - https://www.hotel-t.be