vr 20/12/2019 tot ma 30/12/2019 Lotto Winterfest

Lotto Winterfest, van vrijdag 20 t.e.m. maandag 30 december in en rond Waregem expo!

Beleef een magisch eindejaar bij Lotto Winterfest, de ultieme winterlocatie!

Bij Lotto Winterfest wordt de gezelligste periode van het jaar, nog intenser beleefd! Door het feeëriek decor, een outdoor kerstmarkt, een indoor kermis en fantastische animatie is Lotto Winterfest de ‘place to be’ om samen met vrienden en familie uit te kijken naar Kerstmis en af te tellen tot het 2020.

 

OUTDOOR KERSTMARKT (van vrijdag 20 t.e.m. maandag 30 december, iedere dag van 11u00 tot 24u00)

De slogan “De leukste tijd van het jaar” nemen we echt wel heel serieus op …. Op het terrein naast Waregem expo plaatsen we een 50-tal houten chalets met fonkelende lichtjes. We creëren een feeërieke outdoor Kerstmarkt met een écht kerstdorp-gevoel.

De zorgvuldig uitgekozen kerstchalets met een uniek aanbod maken Lotto Winterfest nog leuker! De uitbaters van de chalets zorgen voor een gevarieerd aanbod. Hier kan de zoektocht naar diverse originele kerstcadeautjes beginnen. Of, u kunt er komen genieten van lekkernijen zoals bereidingen met chocolade, verse Luikse wafels, glühwein, raclette, cocktails, burgers, streekbieren, pizza’s, …. De toegang tot de outdoor Kerstmarkt is volledig gratis!

 

WINTERBAR (van vrijdag 20 t.e.m. maandag 20 december, iedere dag van 14u00 tot ….)

In de sfeervolle pop-up winterbar kunt u of uw genodigden genieten van de gezelligheid, proeven van een hapje en/of drankje. Of je er nu een gezellige avond met 2 van wil maken of met een groep vrienden of collega's een fijne avond wil beleven met de sfeer, je hebt de perfecte winterbar gevonden. De magische kriebels krijg je er gratis bij!

vrijdag 20/12 - Grand opening

zaterdag 21/12 - 90's Party

woensdag 25/12 - Santa Party

donderdag 26/12 - Club Brugge - Essevee op groot scherm + afterparty

vrijdag 27/12 - De Nacht van Woareghem

zaterdag 28/12 - Retro Polis

maandag 30/12 - Closing Party

 

SFEER EN GEZELLIGHEID OP DE INDOOR WINTERKERMIS (van zaterdag 21 t.e.m. maandag 30 december, iedere dag van 14u00 tot 20u00)

Een kermis kan soms een natte en kille ervaring zijn, maar niet op Lotto Winterfest, waar sfeer en gezelligheid troef zijn! Een 25-tal flitsende attracties en springkastelen staan binnen in Waregem expo naast elkaar opgesteld. Op de kermis hoef je niet per attractie te betalen, we werken met attractiekaarten die je kan kopen bij alle winkels van Giks mode en bij Press-shop in Waregem. Kinderen onder de 85cm en volwassenen vergezeld van kinderen met een attractiekaart hoeven niet te betalen. Aan de deur kost een attractiekaart 23€.

 

 

 

Deel dit evenement op sociale media