WK @ Waregem expo Hyundai fanvillage – België – Engeland za 14/07/2018

We gaan voor de 3de plaats!

Na de ontgoocheling van de halve finale staat de focus van de Rode Duivels op het behalen van brons op het WK 2018! Kom op zaterdag 14 juli naar Waregem expo en schreeuw de Belgen mee naar de 3de plaats

Wie in 2016 aanwezig was op EK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende WK gaat het dak eraf tijdens ‘WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende Europees kampioenschap.

Kom op zaterdag 14 juli naar “WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage” en moedig onze Duivels aan tijdens de wedstrijd België - Engeland(aftrap om 16u00)

De deuren van WK@Waregem expo Hyundai fanvillage gaan open om 14u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens de groepswedstrijden, bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

Tot op zaterdag 14 juli in Waregem expo, je beleeft het hier!

Deel dit evenement op sociale media