di 10/07/2018 WK @ Waregem expo Hyundai fanvillage – 1/2 finale – Frankrijk – België

32jaar na datum (1986) spelen onze Rode Duivels de halve finale van het WK! Kom op dinsdag 10 juli naar Waregem expo en schreeuw de Belgen mee naar de finale

Wie in 2016 aanwezig was op EK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende WK gaat het dak eraf tijdens ‘WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende Europees kampioenschap.

Kom op dinsdag 10 juli naar “WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage” en moedig onze Duivels aan tijdens de wedstrijd Frankrijk - België (aftrap om 20u00)

De deuren van WK@Waregem expo Hyundai fanvillage gaan open om 18u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens de groepswedstrijden, bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

Tot op dinsdag 10 juli in Waregem expo, je beleeft het hier!

 

 

 

Deel dit evenement op sociale media