vr 01/07/2016 EK@Waregem expo “Wales – België”

Kom op vrijdag 1 juli naar Waregem expo voor EK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens de wedstrijd Wales - België (aftrap om 21u00), schreeuw de Belgen mee naar 1/2 finale van EK 2016!

De deuren van Waregem expo alsook de outdoor fanvillage openen om 18u00. Omdat het weekend voor de deur staat organiseren we een "After work Pré Party", na de match wordt het feesten geblazen en volgt de nu al gekende fenomenale EK@Waregem expo afterparty!

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Er bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op: het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

VIP:
Voor wie zichzelf, zijn klanten, medewerkers, klantenrelaties, …  iets extra wil geven zijn er VIP-tickets voor slechts 90€,  incl. btw/persoon beschikbaar. Voor de wedstrijd kan u genieten van apero, fingerfood aan tafel, voorgerecht en hoofdgerecht in buffetvorm. Tijdens de rust voorzien we dessert en koffie. Na de wedstrijd kan u napraten en bedienen we u met frietjes, pizza, kippenboutjes, loempia, …. Alle dranken zijn in de vip-lounge inbegrepen van 19u00 tot 24u00.

Heeft u komende vrijdag al andere plannen? Niet getreurd, als de Belgen zich kwalificeren voor de 1/2 finale dan ontvangen we u graag op woensdag 6 juli vanaf 19u.

Tot op vrijdag 1 juli in Waregem expo, je beleeft het hier!

Deel dit evenement op sociale media