EK@Waregem expo Hongarije – België zo 26/06/2016

EK@Waregem expo volledig GRATIS

De Belgen gaan naar de 1/8 finale op zondag 26 juni, ze nemen het op tegen Hongarije!

Wie in 2014 aanwezig was op WK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende EK gaat het dak eraf tijdens ‘EK@Waregem expo’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende Europees kampioenschap.

Kom op zondag 26 juni naar Waregem expo voor EK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens de wedstrijd Hongarije - België (aftrap om 21u00)

De deuren van Waregem expo alsook de outdoor fanvillage openen om 19u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty met DJ Bjorn Verhoeven (JOE FM)

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens het WK van 2014, bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

 

Tot op zondag 26 juni in Waregem expo, je beleeft het hier!

Deel dit evenement op sociale media