WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage: 18/06/2018 België – Panama ma 18/06/2018

"WK@Waregem expo Hyundai fanvillage" Gratis "WK Feest" in Waregem expo!

Met België - Panama zou de openingswedstrijd op maandag 18 juni voor de Belgen meteen een schot in de roos moeten zijn!

Wie in 2016 aanwezig was op EK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende WK gaat het dak eraf tijdens ‘WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende wereld kampioenschap.

Kom op maandag 18 juni naar Waregem expo voor WK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens hun eerste wedstrijd op het WK 2018: België - Panama (aftrap om 17u00)

De deuren van “Waregem expo Hyundai fanvillage” gaan open om 15u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty met DJ Gaston

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens het EK van 2014, bestaat de kans dat u door professionele veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

Tot op maandag 18 juni in Waregem expo, je beleeft het hier!

 

Deel dit evenement op sociale media