Supernova za 16/11/2019

SUPERNOVA ? Chemistry

Ondertussen is SUPERNOVA vzw al aan zijn 8e editie toegekomen. We kenden al 7 fantastische nachten en ook dit jaar proberen we opnieuw het beste van onszelf te geven. Ons streefdoel blijft hetzelfde: jullie een onvergetelijke avond bezorgen met als slagzin “Party in Style”. Dit jaar gaat alles door op 16 november en dit opnieuw in Waregem expo. Blokkeer de agenda en beleef opnieuw een avond vol spektakel en verrassingen met je vrienden!

✸ Algemene Info ✸
☄ LOCATIE - Waregem EXPO (Zuiderlaan 20 - 8790 Waregem)
☄ DATUM - 16 November 2019
☄ DEUREN - 22.00 Uur
☄ DRESS CODE - Casual Chic, "Try black & red" (Graag een net & verzorgd voorkomen; hoodies, jogging, slordige kledij,… wordt GEWEIGERD.)
☄ THEMA - ? Chemistry ?
☄ REGELS - 18+ (Mensen jonger dan 18 jaar kunnen de toegang worden ontzegd ook als deze in het bezit zijn van een geldig ticket)

✸ Tickets ✸
€ 15 PRESALE
€ 18 DOORS
Beschikbaar vanaf begin oktober.

✸ SUPERNOVA for Specials ✸
Iedereen heeft recht op een feestje om nooit te vergeten, ook mensen met een beperking. Vandaar presenteert SUPERNOVA vzw met dit jaar een extra evenement specifiek voor de mensen met een verstandelijke of fysieke handicap. Dit gaat door de zaterdagmiddag VOOR SUPERNOVA zelf en is bedoeld om ook deze mensen te laten kennismaken met ons concept. We voorzien voldoende zitruimte en de nodige entertainment om ook hen een leuke middag te laten beleven. OPMERKING: Dit staat volledig los van jullie vertrouwde party!

Deel dit evenement op sociale media