za 19/11/2022 Supernova

We’re back! ?? Na de tegenslag van onze vorige editie, is SUPERNOVA weer helemaal terug om je een fantastisch feestje in style te bezorgen! Dit jaar wordt zelfs een nóg specialere editie, want we vieren ons tienjarig bestaan!

Doelstelling blijft natuurlijk dezelfde: een memorabele avond met als slagzin “Party in Style”. Alles gaat door op 19 november, opnieuw in Waregem EXPO. Blokkeer de agenda en beleef opnieuw een avond vol spektakel, beleving en verrassingen met je vrienden en familie!

✸ Het Concept ✸

SUPERNOVA is een jaarlijks klassevol evenement in Waregem met als rode draad een ster die zijn levenseinde bereikt heeft. Dit levenseinde zorgt voor een spectaculaire explosie, een SUPERNOVA genaamd. Deze houvast koppelen we ieder jaar aan een passend thema met een avond in stijl als resultaat. We trachten elke keer Waregem EXPO om te toveren tot een heuse feesttempel met een exclusief decor, aangename sfeer, special acts en een stijlvol publiek. Vaak worden we aanzien als het zoveelste galabal in het Waregemse, maar wij proberen ons net hiervan te onderscheiden. Wij bieden jullie een avond in stijl aan, op de muziek van allround dj’s en vol verrassingen!

Avondkledij is niet verplicht, maar een net en verzorgd voorkomen wordt wel verwacht. We richten ons op een volwassen publiek en hanteren daarbij een 18+ regel.

✸ Algemene Info ✸

☄ LOCATIE - Waregem EXPO (Zuiderlaan 20 - 8790 Waregem)

☄ DATUM - 19 November 2022

☄ DEUREN - 22.00 Uur

☄ DRESSCODE - Casual Chic, 'Try black & red' (Graag een net en verzorgd voorkomen: hoodies, jogging, slordige kledij, … worden GEWEIGERD.)

☄ REGELS - 18+ (Mensen jonger dan 18 jaar kunnen de toegang worden ontzegd, ook al zijn ze in het bezit van een geldig ticket)

✸ Artists ✸

OLIIVR B2B D.Gu(a)etta B2B SDG

No Trixx

Dimitri Wouters

Djotty

Manuals

Feliz

 

✸ Tickets & All info ✸

https://www.supernovabelgium.be/

Deel dit evenement op sociale media