zo 14/02/2016 Stoffencircus
zo 14/02/2016
10:00 - 17:00

Welkom in de wondere wereld van Stoffencircus waarbij de mooiste en voordeligste stoffencreaties centraal staan. Laat ons u inspireren met het meest brede assortiment van stoffen en fournituren in Europa.

Stoffencircus is een compleet nieuwe organisator van stoffenbeurzen speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een aanbod van een zeer complete en brede stoffencollectie en alles wat u nodig heeft om de mooiste creaties te maken.

Laat u inspireren door de mooiste modestoffen, doe ideeën op voor uw interieur en creëer een geheel eigen look zowel op modegebied als in huis. Bent u op zoek naar een exclusieve stof of juist een zeer voordelige stof? Op de evenementen van Stoffencircus wordt er een zeer breed assortiment aan stoffen en Fournituren gepresenteerd.

Damesstoffen

Op Stoffencircus staan zeer veel verschillende deelnemers met damesstoffen. Ieder met zijn eigen smaak en stijl en doordat een ieder zijn eigen inkoopkanalen heeft een zeer groot en breed aanbod. Zo zijn er hele exclusieve stoffen te verkrijgen maar ook hele voordelige. Als organisatie proberen wij ervoor te waken dat er teveel van dezelfde stoffen worden aangeboden, zodat we ook een echt breed aanbod bieden. Er worden merkstoffen, maar ook goedkope stoffen aangeboden, uit alle delen van de wereld worden deze geïmporteerd en aan u aangeboden. Door de grote verscheidenheid is er voor ieder wat wils.

Kinderstoffen Ook de keuze uit de kinderstoffen hebben we dit seizoen weten uit te breiden. We hebben een enorme keuze aan kinderstoffen! Alle bekende  merken kinderstoffen zijn vertegenwoordigd en vaak zijn er patronen en patronenboeken verkrijgbaar bij de aanbieder. Kom naar Stoffencircus voor de nieuwste collecties.

Interieurstoffen Ook het aanbod in de interieurstoffen hebben we weten uit te breiden, op elke locatie bieden we u een zeer breed aanbod hierin. Gordijnen, vitrages, meubelstoffen, decostoffen, tafelzeil., neem de maten alvast mee. De aanbieders helpen u graag met het berekenen van de benodigde stof.De producten kunnen desgewenst op maat gemaakt worden en zelfs opgehangen. Vaak is uw keuze direct uit voorraad leverbaar.

Fournituren/mercerie Ook is er op Stoffencircus een weldaad aan ritsen, knopen, garens, vlieseline, applicaties enz. te koop. Ook voor gordijnen is zijn er band, haken en eventueel zelfs rails te koop. De aanbieders tonen u de nieuwste mode op fourniturengebied. Ook om zelf je (oude) kleding op te pimpen, is er een zéér breed aanbod! Kom naar Stoffencircus en kijk je ogen uit!

Naaipatronen Op ieder Stoffencircus in Nederland en België vindt u de stand van Knip Mode. Bij deze stand vindt u natuurlijk alle actuele edities van de Knip, Knippie en Knippie Baby. Naast deze regulaire uitgaven vindt u de specials zoals Knip XL en speciale handboeken met allerhande tips omtrent zelfmaakmode. Ook worden vaak oudere edities aangeboden, deze worden vaak tegen een gereduceerde prijs aangeboden.

Deel dit evenement op sociale media