Legends Game za 16/04/2022

Op zaterdag 16 april, om 15.00 uur, is de Elindus Arena het schouwtoneel voor de Legends Game. Nog één keer trekken Davy De fauw en Olivier Deschacht, aan de zijde van ex-collega voetballers, hun schoenen aan en zeggen ze hun spelerscarrière definitief vaarwel.

Een waardig afscheid hebben ze nooit gekregen. Davy zette in volle Covid-lockdown een punt achter zijn profcarrière, Olivier hield het na de laatste training van vorig seizoen voor bekeken. De twee iconen uit het Belgische voetbal, die meer dan 700 officiële wedstrijden in de Jupiler Pro League verzamelden, krijgen op zaterdag 16 april om 15.00 uur een waardig afscheid, met volle tribunes.

Twee keer dertig minuten neemt een indrukwekkende lijst van (inter)nationale namen het tegen elkaar op. En aan de rust krijgt de voetballiefhebber ook nog een verrassende half-time show.

De ticketverkoop voor de Legends Game start op dinsdag 1 maart. Voetballiefhebbers kunnen al vanaf 15 euro hun ticket aankopen, ALL-IN abonnees van Essevee genieten zelf helemaal gratis van de legends game.

Healthy Heart Fund

De opbrengst van deze galawedstrijd gaat naar de Leuvense organisatie Healthy Heart Fund, die instaat voor cardiovasculair onderzoek en strijd tegen hart-en vaatziekten. Hun logo prijkt op de truitjes van beide teams in de Legends Game. Hartfalen bij jonge mensen blijft een belangrijk thema, ook tijdens de Legends Game.

Deel dit evenement op sociale media