za 01/01/2022 tot zo 02/01/2022 Jurassic expo

Jurassic expo komt met hele familie voorhistorische dieren naar Waregem!

DE COME BACK VAN DE DINO’S

Voor de liefhebbers van voorhistorische monsters is er tijdens deze KERSTVAKANTIE de gelegenheid om oog in oog komen te staan met tal van dinosaurussen uit allerlei continenten.  Voor het eerst is deze tentoonstelling op tournee door België en is daarbij te bewonderen op de Waregem Expo site.  Het gaat hier  om een didactisch parcours waar de bezoekers 65 miljoen jaren terug in de tijd worden meegenomen. Omwille van de nieuwste Covid reglementering vindt deze tentoonstelling in openlucht plaats.

Deze levensechte 3D replica’s zijn minutieus vervaardigd door de Amerikaanse firma’s dewelke ook instaan voor de griezelige looks van de angstaanjagende dieren die men in de talrijke horrorfilms kan bewonderen. In dit unieke tijdelijke museum staan niet minder dan 25 dinosaurussen tentoongesteld op het terrein.

Een attractie voor de hele familie, waarbij men op een aangename wijze meegenomen wordt in een tijdscapsule naar een voorhistorische wereld. Men kan daarbij ongestoord selfies nemen naast de dinosaurussen, Triceratops of andere T. Rexen.

Het bezoek aan deze Jurassic Expo is natuurlijk in deze tijden ook verbonden aan de geldende Covid-19 regelgeving, zoals gebruik van mondmaskers, desinfecterende gel, het in acht nemen van de nodige afstand, het volgen van de aangeduide wandelrichting langs alle attracties en het tonen van de Covid Safe Pass aan de ingang.

 

Reserveren is NIET verplicht, U kan uw tickets meteen aankopen aan de kassa ter plaatse.

De JURASSIC EXPO komt met zijn wonderlijke prehistorische wezens naar Waregem expo

van zondag 25 december tot en met zondag 2 januari

Dagelijks open vanaf 14 uur. De toegangsprijs bedraagt 8 € (kortingbon), GRATIS voor kinderen onder de 3 jaar

Deel dit evenement op sociale media