ma 17/06/2024 EK @ Waregem EXPO – België vs Slowakije

"EK@Waregem Expo " Gratis "EK Feest" in Waregem Expo!

Met België - Slowakije zou de openingswedstrijd op maandag 17 juni voor de Belgen meteen een schot in de roos moeten zijn!

Wie in 2014, 2016, 2018, 2021, 2022 aanwezig was op WK/EK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende EK gaat het dak eraf tijdens ‘EK@Waregem expo ’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem Expo ‘the place to be’ tijdens het komende Europees kampioenschap.

Kom op maandag 17 juni naar Waregem Expo voor EK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens hun eerste wedstrijd op het EK 2024: België - Slowakije (aftrap om 18u00)

De deuren van “Waregem Expo ” gaan open om 16u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty met DJ Hosdez

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem Expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem Expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens de vorige WK/EK campagnes, bestaat de kans dat u door professionele veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

Tot op maandag 17 juni in Waregem Expo, je beleeft het hier!

 

Deel dit evenement op sociale media