za 07/12/2019 Stas Beatrun

Stas Beatrun is meer dan een loopwedstrijd, het is een avond vol ambiance, muziek & sport door het centrum van Waregem met passages aan verschillende commerciële en culturele plaatsen. Langs het parcours wordt gezorgd voor het nodige entertainment door Dj’s met bijhorende lichtshows om zo Waregem eens op een andere manier te leren kennen.

 

5 JARIG JUBILEUM

Ondertussen gaan we op zaterdag 7 december 2019 van start met de 5de editie! We beloven u nog meer spektakel en entertainment. Met de massale opkomst van vorig jaar werden onze stoutste dromen vervuld.

 

Het concept blijft hetzelfde:

Vertrek en aankomst van de Stas Beatrun is in Waregem EXPO. Na de Beatrun is er nog een afterparty met top dj’s en als kers op de taart opnieuw een special guest. Stas Beatrun draait dus om sport met dat tikkeltje meer!

 

DOELGROEP

Lopen is momenteel “hot” en bovendien erg toegankelijk. Met de mogelijkheid om 5 & 10 km te lopen, richt het evenement zich naar deelnemers van alle leeftijden.

Voor bedrijven is er de mogelijkheid per groep in te schrijven en worden er speciale publiciteit
pakketten
aangeboden. Tevens ideaal om met uw bedrijf aan teambuilding te doen. In het bedrijvenklassement loopt uw firma tegen andere firma’s wat voor de nodige spanning zorgt! Daarnaast zijn er heel wat toeschouwers langs het parcours die hun vrienden, familie en kennissen aanmoedigen tijdens de Stas Beatrun.

 

AFTERPARTY

Geen Stas Beatrun zonder DJ’s, daarom wordt er uiteraard verder gefeest na het lopen in Waregem. In de vorige jaren kwamen o.a. DJ Regi, DJ Dave Lambert, The Soul Brothers, Baba Yega, Le Cousin,
Alpha Party, Michiel Cnudde, DJ Turbo...
langs om uit te pakken met een fenomenale DJ set. Voor 2019 staan opnieuw enkele toppers klaar waaronder een special act van ‘Les Truttes’.

 

Deel dit evenement op sociale media