WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage: donderdag 28/06/2018 – Engeland / België do 28/06/2018

WK@Waregem Hyundai Fanvillage expo volledig GRATIS

In de laatste wedstrijd van onze Duivels in de WK groepsfase nemen de Belgen het op tegen Engeland! Kom op donderdag 23 juni naar Waregem expo en schreeuw de Belgen mee naar de 1/8 finales.

Wie in 2016 aanwezig was op EK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende WK gaat het dak eraf tijdens ‘WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende Europees kampioenschap.

Kom op donderdag 23 juni naar “WK@Waregem expo Hyundai Fanvillage” en moedig onze Duivels aan tijdens de wedstrijd Engeland - België (aftrap om 20u00)

De deuren van WK@Waregem expo Hyundai fanvillage gaan open om 18u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty met DJ Fré (Diedjies & Carré)

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens het EK van 2016, bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

 

Tot op donderdag 28 juni in Waregem expo, je beleeft het hier!

Deel dit evenement op sociale media