do 01/12/2022 WK@ Waregem expo – Kroatië vs België

"WK@Waregem expo " Gratis "WK Feest" in Waregem expo!

In de laatste wedstrijd van onze Duivels in de WK groepsfase nemen de Belgen het op tegen Kroatië! Kom op donderdag 1 december naar Waregem expo en schreeuw de Belgen mee naar de 1/8 finales.

Wie in 2014, 2016, 2018 en 2021 aanwezig was op WK/EK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende WK gaat het dak eraf tijdens ‘WK@Waregem expo ’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende wereld kampioenschap.

Kom op donderdag 01 december naar Waregem expo voor WK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens hun wedstrijd tegen Kroatië (aftrap om 16u00)

De deuren van “Waregem expo ” gaan open om 14u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty met dj Nic

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens de vorige WK/EK campagnes, bestaat de kans dat u door professionele veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

Tot op donderdag 1 december in Waregem expo, je beleeft het hier!

Deel dit evenement op sociale media