za 21/10/2023 tot zo 22/10/2023 Vi-Tec

Vi-Tec! is een unieke wijnbouw beurs, om de 2 jaar georganiseerd door WOW vzw. Uniek omdat het de enig beurs is voor wijnbouwers en wijnmakers die doorgaat in de ‘lage landen’. Lokaal, compact, veelzijdig, en relevant.

Vi-Tec! is ook een ontmoeting- en netwerkopportuniteit voor de bredere gemeenschap van wijnbouwers en wijnmakers in de Benelux.

In de Wine Bar wordt een brede selectie van lekkere wijnen van de WOW leden gepresenteerd. Proeven, vergelijken en aankopen is hier mogelijk.

De eerste editie in 2022 kende een groot succes, doordat het 1,500 bezoekers – geïnteresseerde wijnbouwers en wijnmakers – in direct contact bracht met een 50-tal lokale en regionale leveranciers en verdelers van producten, oplossingen, en werktuigen die voor hen relevant zijn.

We verwachten meer dan 2000 bezoekers tijdens dat weekend, en een 70-tal standhouders. Een nog bredere selectie van wijnen van onze WOW leden zal in de Wine Bar worden aangeboden.

Deelname aan de Vi-Tec!23 wijnbouwbeurs is open voor elke geïnteresseerde en gratis als u vooraf bent ingeschreven via Eventbrite.

Op onze website https://www.wijnbouwers.be/vi-tec-23/ komt u meer te weten over de beurs, en de activiteiten van de vzw organisatie WOW, Wijnbouwers Oost-West.

  • Openingsuren: zaterdag van 10:00-18:00u, en zondag van 10:00-17:00
Plaats: Hal

Deel dit evenement op sociale media