zo 13/09/2015 Stoffencircus

Welkom in de wondere wereld van Stoffencircus waarbij de mooiste en voordeligste stoffencreaties centraal staan. Laat ons u inspireren met het meest brede assortiment van stoffen en fournituren in Europa.

Stoffencircus is een compleet nieuwe organisator van stoffenbeurzen speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een aanbod van een zeer complete en brede stoffencollectie en alles wat u nodig heeft om de mooiste creaties te maken.

Laat u inspireren door de mooiste modestoffen, doe ideeën op voor uw interieur en creëer een geheel eigen look zowel op modegebied als in huis. Bent u op zoek naar een exclusieve stof of juist een zeer voordelige stof? Op de evenementen van Stoffencircus wordt er een zeer breed assortiment aan stoffen en Fournituren gepresenteerd.

Vele verschillende bedrijven bieden hun waren en diensten aan en zullen u ervan overtuigen dat zelf maken leuker is dan zelf kopen.

De organisatoren van Stoffencircus staan ervoor om de zelfmaakmode te promoten, met als doel dat straks een ieder zijn of haar eigen kleding maakt. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar enthousiaste leerlingen van modevakscholen die graag hun creaties komen tentoonstellen.

 

Deel dit evenement op sociale media