Seniorensteeple do 26/08/2021 tot vr 27/08/2021

De seniorensteeple is al jaren de opener van de Waregem Koerse feesten. We bivakeerden eerst in een tent naast CC De Schakel en vonden de laatste jaren een geschikte thuis in Waregem Expo. Waregem Expo doet momenteel nog dienst als vaccinatiecentrum. Geen nood, geen paniek… er is voldoende ruimte en plaats in Waregem Expo om er ook de seniorensteeple te laten plaatsvinden!

Om iedereen comfortabel te laten genieten bieden we hetzelfde programma op 2 verschillende dagen aan. Op donderdag 26 augustus kunnen de bewoners van de Waregemse woonzorgcentra exclusief genieten van deze muzikale namiddag. Op vrijdag 27 augustus zetten we de deur open voor de thuiswonende senioren, voor ‘Jan met de pet en zijn vrouw (of vriendin) ’… Er is telkens plaats voor 400 toeschouwers. En, de toegang is volledig gratis!

 

Voor de sfeer en ambiance zorgen volgende artiesten :

Herbert Verhaeghe: In 2020 liet Herbert z’n 7de studioalbum op Vlaanderen los. Niet slecht voor een laatbloeier. Ook al zingt hij van z’n 5de… Het is wachten tot 2008 voor hij een eerste keer in de Vlaamse Top 10 staat met “Littekens”. Maar de echte doorbraak komt er in 2012 met een liedje van de Volendamse groep BZN “Yo te amo”.

Vanaf dan gaat het heel snel voor Herbert. Een bloeiende fanclub, en heel wat nummers die pieken in de Vlaamse hitlijsten… sommige op één (“Een ongewone reis”, “Dans met mij”). Bijna alle teksten schrijft Herbert zelf. Ook andere artiesten doen graag een beroep op z’n vlotte pen.

Herbert is al 20 jaar presentator bij Radio 2, en bijna 10 jaar presentator bij Ment-TV. Daar heeft hij z’n eigen talkshow “Herbert” op zondag. Samen met Lindsay presenteert hij er De Vlaamse Top 10.

 

Helmut’s Keyboardshow: Meer dan 30 jaar speelt Helmut als zanger en keyboardspeler op feesten in heel Vlaanderen. Hij brengt een ambiancerepertoire voor jong en oud: de evergreens uit de jaren 60-70-80-90 tot en met de laatste nieuwe hits passeren de revu !

Deel dit evenement op sociale media