Rob De Nijs in concert za 07/11/2015

Rob de Nijs is een zanger met een in Nederland én België onvergelijkbare status. Hij staat al decennia aan de top en kan terugvallen op een onuitputtelijk repertoire van prachtsongs. Waar andere artiesten vroeg of laat gaan leunen op het veilige en vertrouwde, blijft Rob de Nijs in beweging. Hij verraste zijn fans met zijn recente albums, waarop hij nieuwe muzikale wegen verkende. Zijn befaamde theatershows hebben dezelfde dynamiek. Hij zingt vanzelfsprekend nog altijd zijn grote hits, maar grijpt ook terug naar mooie albumtracks of één van de stukken van zijn nieuwe recent verschenen cd. 
Nog altijd pakt hij graag stevig uit, maar er is ook meer dan ooit ruimte voor kleine, akoestische arrangementen. 
Terwijl hij zichzelf blijft vernieuwen, is er altijd die unieke stem. Een stem waarmee hij kan rocken, maar waar hij ook als geen ander een puur gevoel van romantiek weet te vertolken. Om het in één zin te zeggen: Rob en zijn orkest zijn een levende juke box die 40 jaar hits vertolken.

Zijn grootste hits?

Ritme van de regen, Dag zuster Ursula, Jan klaassen de trompetter, Malle Babbe, Het werd zomer, De Pieper, Zondag, Zonder jou ,Bo , Hou me vast, Alles wat ademt, Banger Hart, Aleen is maar alleen, enzovoort ... enzovoort.

Kortom : wees erbij en geniet van een wervelende Rob de Nijs!

Tickets vanaf 25€ via https://ticketplatform.eu/b/cultuurweek-2015-rob-de-nijs

deuren open vanaf 19u00

Deel dit evenement op sociale media