zo 04/02/2018 Para Astro – Spirituele Expo

Op zondag 4 februari 2018 is Waregem expo de place to be. Dan vindt namelijk de Spirituele Expo van Para-Astro plaats met als centrale thema’s: spiritualiteit, zelfontwikkeling, wellness, alternatieve geneeswijzen etc.

In deze hectische tijd heeft iedereen, ook jij, wel eens nood aan een moment van diepgang en bezinning. Het leven lijkt een eigen koers te varen, waarbij je zich wellicht soms afvraagt of jij zelf nog iets in de pap te brokken hebt. Indien jij je hierin herkent, lees dan gerust verder.

Hoewel het er soms de schijn naar heeft dat we machteloos staan tegenover de vele veranderingen en gebeurtenissen in het leven, is niets minder waar. Zelf heb je beslist al ondervonden dat eventjes stilstaan bij de dingen en het leven een seconde op ‘hold’ zetten, jou tot vele nieuwe inzichten brengt. Door vallen en opstaan, maar vooral door zich te omringen met positiviteit en optimisme en door jouw horizonten te verruimen, wordt het leven écht mooi en intrigerend.

Vanuit dit perspectief vertrekken de Spirituele Expo’s van Para-Astro. Kortom: alles wat jij van spiritualiteit wenst te weten, vind je zeker op deze events terug. Indien je bereid bent om ook jouw geest open te stellen voor paranormale fenomenen, zal je algauw merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat.

  • De beste paragnosten, astrologen, numerologen, kaartleggers, ...
  • Elk uur gratis diverse demonstraties & workshops
  • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook,...
  • Heel wat prijzen te rapen
  • Kinderen t.e.m. 12 jaar: gratis inkom
  • Eerste 100 bezoekers krijgen een goodiebag met een spiritueel cadeautje mee naar huis

Koop je ticket in voorverkoop en betaal zo minder: www.para-astro.be 

Plaats: Hal

Deel dit evenement op sociale media