za 20/05/2017 tot zo 21/05/2017 Inofec cup powered by Ladbrokes 2017

Zaterdag 20/5 – ADULTS

24 teams gaan in een mix van spelers uit provinciale en nationale, maar eveneens uit het liefhebbersvoetbal, op zoek naar de oppergaai. Dit jaar werd het tornooi omgedoopt tot de Inofec-Cup 2017, naar één van onze hoofdsponsors Inofec Kantoormeubelen.

Vooral West en Oost-Vlaanderen zullen hun voetbalzonen uitzenden richting Waregem om aan te treden in een sfeer van ambiance, sportiviteit en kameraadschap. Ook dit jaar voorzien we de nodige animatie op en rond de Indoor kunstgrasvelden van Desso.

Als vanouds zal er terug aandacht voor de Beste Speler, Beste Doelman en Topschutter.

Wil jij ook samen met jouw ploeg toegevoegd worden aan één van de poules, aarzel dan niet en schrijf je als de bliksem in. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

Zondag 21/5 – KIDS

Na de volwassenen op zaterdag is het zondag de beurt aan de toekomst van het voetbal, met name de jeugd.

U7, U8, U9 en U11 gaan elk in hun leeftijdscategorie op zoek naar de overwinning. Nog belangrijker dan de zege wordt het amusement. Zowel op als naast het veld zullen kinderen zich kunnen uitleven en amuseren. Net als vorig jaar voorzien we ook dit jaar terug de nodige animatie.

Wil jij er ook bij zijn, als spelertje of als trainer met jouw jeugdploeg? Schrijf jullie snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
Enkel U7 en U11 kunnen nog inschrijven.

Programma Inofec Kids Cup Powered by Ladbrokes:
09u30 tot 13u30         U7 en U11
13u30 tot 17u30         U8 en U9

Wilt u supporteren voor de kids en zo het talent van morgen aanmoedigen? Zorg er dan dat zeker voor dat je erbij bent in Expo Waregem en geniet mee van de gezellige en sportieve sfeer!

BENEFIETMATCH

Stilaan een traditie binnen de organisatie van Verona Cup is aandacht voor het goede doel. Sinds 2015 zetten wij ons in voor Make A Wish, een organisatie die de wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

Voor, tijdens en na de Benefietmatch wordt rondgegaan voor de tombola, waarbij iedereen kans maakt op één van de mooie prijzen. Zoals elk jaar is het voetbalshirt van Kevin De Bruyne heel gegeerd, maar ook de andere shirts en meer traditionele tombolaprijzen zijn niet te versmaden.

In 2015 hadden we de battle tussen BV’s en Oud-Rode Duivels, vorig jaar hadden we een geanimeerde strijd tussen BV’s en de Red Flames.

In 2017 ontvangen we terug een BV-Team olv Captain Guga Baul. Dit jaar nemen de BV’s het op tegen Oud-Club Brugge spelers olv Leo Van Der Elst en Vital Borkelmans.

Zak af naar Waregem en moedig beide teams aan met jouw enthousiasme. Help op die manier Make A Wish verder kinderen gelukkig maken.

www.makeawish.be

Deel dit evenement op sociale media