vr 22/12/2017 tot za 30/12/2017 Indoorwinterland

De eerste editie van de indoorkermis in Waregem expo wordt véél meer dan de zoveelste ‘gewone’ kermis. Het worden 8 dagen feest voor jong én oud.

Een kermis kan soms een natte en koude ervaring zijn, maar niet bij Indoor Winterland in Waregem expo, waar sfeer en gezelligheid troef zijn!Een 20-tal flitsende attracties voor alle leeftijden staan er naast elkaar in een prachtig winterdecor. In de overdekte en sfeervol gedecoreerde Winterland pop–up bar kan u genieten van een hapje en/of drankje.

Indoor Winterland is dagelijks open van 14u00 tot 22u00, maandag 25 december open van 15u00 tot 23u00. Gesloten op zondag 24 december

Kaarten in voorverkoop aan 15€ - online http://www.indoorwinterland.be

 

Elke dag iets leuks op Indoor Winterland!

Vrijdag 22 december: The Big Opening

Ontmoet de volledige cast van ROX voor foto’s en handtekeningen.

 

Zaterdag 23 december: Frozenday

De sneeuwkoningin heeft magische krachten waarmee ze sneeuw en ijs maakt.

Samen met haar zus, de sneeuwprinses, leeft ze in een kasteel.

Door ware liefde redt ze het leven van iedereen.

 

Maandag 25 december: X-mas

De enige echte kerstman komt op bezoek met een magisch geschenk voor iedereen!

 

Dinsdag 26 december: Kerstshow

Om 15u en 17u is er voorstelling van onze kerstshow. Een ballonist tovert de mooiste ballon guurtjes uit zijn mouw. Groot of klein? Niemand gaat naar huis zonder een ballon!

 

Woensdag 27 december: Circusworld

Bumba, de leukste clown ter wereld komt op bezoek! Een ballonclown tovert voor alle kinderen ballon guurtjes uit zijn hoed. Groot of klein? Niemand gaat naar huis zonder een ballon!

 

Donderdag 28 december: Minions vs Spiderman

De Minions en Spiderman komen langs bij Indoor Winterland Waregem en zullen mooie eindejaarsgeschenken meebrengen. Iedere bezoeker ontvangt een tombola-lotje, om 19u is de prijsuitreiking!

 

Vrijdag 29 december: Maya Day

Dag allemaal, ik ben Maya de bij! Waar ik het meeste van hou? Van vrijheid! Daarom woon ik ook in de wei en niet in een bijenkorf. Op een bloem onder de blote hemel slapen, van paddenstoel naar paddenstoel springen...

 

Zaterdag 30 december: Smurfenland

De smurfen zijn lieve kleine blauwe wezentjes die ergens ver weg diep in een bos leven. Nu willen ze een nieuw avontuur beleven bij Indoor Winterland.

Deel dit evenement op sociale media