di 25/12/2018 tot zo 30/12/2018 Indoor Winterkermis

Van dinsdag 25 t.e.m. zondag 30 december 2018 is er "Indoor Winterkermis" in Waregem expo. Op Indoor Winterkermis is er 6 dagen feest voor jong én oud! Maar er is meer, volwassenen vergezeld van een kind en kinderen onder de 85cm bezoeken Indoor Winterkermis GRATIS!

Tijdens de wintermaanden kan een bezoek aan de kermis een natte en koude bedoeling zijn. Maar niet bij de Indoor Winterkermis in Waregem expo, daar zal sfeer en gezelligheid troef zijn! Een 20-tal flitsende attracties voor alle leeftijden alsook enkele leuke springkastelen staan er naast elkaar. Naast het onbeperkt kermisplezier valt er iedere dag op de Indoor Winterkermis wel altijd iets te beleven.

De Indoor Winterkermis is dagelijks open van 14u00 tot 21u00

 

Tickets in voorverkoop aan 15€* bij Press Shop Waregem en bij alle winkels van GIKS Mode (Sint-Eloois-Vijve, Kuurne, Roeselare, Wetteren, Gent, Gavere, Sint-Denijs-Westrem en Ternat)

Online kan je tickets kopen in voorverkoop 16,5€* (Inclusief service en tansactiekosten)

Aan de deur kost een ticket 20€*

*Inbegrepen: Onbeperkt kermisplezier op alle draaiende attracties, animaties en meet-and-greets, uitgezonderd kermiskramen waar men prijzen kan winnen (bvb schietkraam, visspel , lunapark…)

Deel dit evenement op sociale media