vr 28/02/2020 Han Solo Jubilee XXXL

‘t Is dikke fête, want Han solo sluit zijn tienjarige jubilee af in Waregem expo. Hem kennende zal dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Integendeel, want Han heeft een droom. Géén stapje terug, maar een tandje bij. En wat voor één.
Géén bloemen noch kransen, maar verbaal vuurwerk. Geen klassieke best of-show, maar een stevig buffet van oud materiaal met nieuwe meningen én nieuw materiaal met aloude energie. Met als apotheose wel 100 dansers en danseressen* als dessert, want Han wil dat er voor één keer echt gefeest wordt.

Na een decennium roepen, tieren en tegen alles trappen wat los en vast hangt, vindt Han solo het hoog tijd om kritisch terug te kijken op zijn aanwezigheid in het comedylandschap. Leg maar een Rennie klaar, want deze jubilee wordt happen, slikken en verteren tegen sneltreinvaart. 100 minuten lang, in het plat Zults.

*OPROEP: Han zoekt 100 echte dansers en danseressen. Ben je tussen 10 en 99 jaar en wil je het jubileum van de eeuw op het podium meemaken? Neem contact op met elien@ccdeschakel.be voor meer info.

Deel dit evenement op sociale media