Groomania za 23/09/2023 tot zo 24/09/2023

Ontdek Groomania 2023, dé ontmoetingsplaats voor hondenverzorging, grooming expertise en innovatie. Sluit je aan bij ons gedurende twee dagen waarop we netwerken, leren en samen de kunst van het verzorgen van honden vieren.

De Beurs: Hier draait alles om de kern van hondenverzorging. Stap binnen in een verzorgingsparadijs waar je wordt omringd door een uitgebreid aanbod aan state-of-the-art tools, producten en materialen die van cruciaal belang zijn voor de optimale verzorging van je geliefde viervoeter. Van borstels en shampoos tot trimmers en accessoires, ontdek hier de nieuwste innovaties die het verzorgen van honden naar een hoger niveau tillen.

Verken en Koop: Deze beurs is een ware schatkamer voor hondenverzorgers en liefhebbers. Wandel langs de uitgestalde tafels met een overvloed aan essentiële hulpmiddelen die je nodig hebt om je hond zijn vacht in topconditie te houden. Krijg de kans om direct van gerenommeerde leveranciers te kopen en ga naar huis met hoogwaardige producten die zijn ontworpen om de gezondheid en schoonheid van je hond te verbeteren.

 Seminaries: Ontdek de meest geavanceerde en baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van hondenverzorging. Of je nu een professionele groomer bent of gewoon wilt zorgen dat je hond er op zijn best uitziet, hier vind je innovaties die je kunnen helpen je doelen te bereiken.

 

Wedstrijden: Tijdens deze twee dagen kun je ook getuige zijn van de meest opwindende hondenverzorgingswedstrijden. De crème de la crème van trimmers uit de hele wereld concurreren voor prestigieuze titels en prijzen. Met deelnemers afkomstig uit maar liefst 35 verschillende landen, vertegenwoordigt dit een unieke kans om de allerbeste professionals in actie te zien terwijl ze hun vaardigheden tonen en hun grenzen verleggen.

 

Deskundige Adviezen: Niet alleen kun je de nieuwste producten zien en kopen, maar je hebt ook de kans om te praten met experts op het gebied van hondenverzorging. Stel vragen, leer van de besten in het vak en krijg waardevol inzicht in hoe je de juiste materialen en producten kiest voor jouw specifieke hondenverzorgingsbehoeften.

De Beurs bij Groomania 2023 is jouw kans om je te omringen met alles wat je nodig hebt voor een effectieve en succesvolle hondenverzorgingsroutine. Vergezel ons en ontdek een wereld van mogelijkheden om de gezondheid en de pracht van de vacht van je hond te verbeteren.

Sluit je aan bij Groomania 2023: Bezoek www.groomania.be om je plek te reserveren voor 23 en 24 september 2023. Kom naar de beurs en ontdek de nieuwste producten en materialen die je helpen bij de optimale verzorging van je hond. Samen kunnen we hondenverzorging naar nieuwe hoogten tillen!

Deel dit evenement op sociale media