do 10/11/2022 tot zo 13/11/2022 Gentleman’s Fair

De Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar zesde editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige event in België voor de hedendaagse man: reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie… Meer dan 100 exposanten brengen een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen.

Voor wie is de Gentleman's Fair?

Actief, nieuwsgierig, modebewust of familieman? Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? De Gentleman’s Fair is er voor alle zelfbewuste mannen met een passie voor het leven.

Wat met de dames?

Ook de dames zijn uiteraard van harte welkom. Het spreekt voor zich dat ook zij tal van zaken leuk zullen vinden. En trouwens: waar beter een origineel eindejaarsgeschenk vinden voor je man/vriend/vader dan op een mannenbeurs? Breng zeker een bezoek aan onze Ladies’ Corner!

Bezoek de grootste man cave van België en ontdek ook de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of je vrienden uitdagen voor een spannend spelletje biljart.

Meer info op www.gentlemansfair.be

 

The Mad Hatter
VIP & Hospitality packages

Nodig uw zakenrelaties uit in The Mad Hatter en bezorg hen een onvergetelijke ervaring! Een clandestiene bar, verborgen voor de rest van de bezoekers, waar enkel u en uw genodigden de locatie van kennen…

We lieten ons inspireren door de 'speakeasies' uit 'The Roaring Twenties'. Deze verborgen cafés waren razend populair tijdens de Amerikaanse drooglegging en stonden aan het begin van de cocktailcultuur. In ons stijlvol ingericht 'etablissement' herbeleeft u met uw relaties de sfeer van toen. Catering om duimen en vingers bij af te likken, een hippe bartender die on the spot de meest exquise drankjes voor u brouwt en een adembenemende pianiste om het plaatje compleet te maken.

Meer info op www.madhattervip.be

Deel dit evenement op sociale media