EK@Waregemexpo België – Rusland za 12/06/2021

EK@Waregem expo, Duivelse sfeer van weleer maar coronaproof!

Met België - Rusland is de openingswedstrijd op zaterdag 12 juni meteen een topaffiche van formaat voor de Belgen!

Wie in 2018 aanwezig was op WK@Waregem expo weet perfect hoe we voetbal en Duivelse sfeer combineren. Ook tijdens het komende EK@Waregem expo zal dit niet anders zijn. Naast de openingswedstrijd kan je alle wedstrijden van de Rode Duivels volgen op  groot Outdoor Led-scherm, powered by TVH!

Kom met uw vrienden, familie, ... op zaterdag 12 juni naar het EK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens hun eerste wedstrijd op het EK 2020: België - Rusland (aftrap om 21u00), de deuren van de outdoor fanvillage gaan al om 18u00 open. Voor en na de wedstrijd zal je in een sfeervol kader kunnen genieten van de beats van Miss Dutwa.

Reserveren

Bezoekers dienen op voorhand online een tafel van 4 volwassen personen te reserveren, kinderen onder 12jaar worden niet meegerekend. Hiervoor wordt 20€ (boekingsfee inbegrepen) per tafel aangerekend. Bij afgifte van de wedstrijdvoucher aan de inkom van het fandorp ontvangt u drankbonnen ter waarde van 17,50€. Let op: het maximaal toegelaten personen staat op 400 personen, snel reserveren is de boodschap!

⚠️Reserveer nu uw tickets via?

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens het WK van 2018, bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

Tot op zaterdag 12 juni in Waregem expo, je beleeft het hier!

Deel dit evenement op sociale media