za 13/06/2020 EK@Waregem expo “België – Rusland” – geannuleerd

Gratis "EK Feest" in Waregem expo!

Met België - Denemarken is de openingswedstrijd op zaterdag 13 juni meteen een topaffiche van formaat voor de Belgen!

Wie in 2018 aanwezig was op WK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende EK gaat het dak eraf tijdens ‘EK@Waregem expo’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende Europees kampioenschap.

Kom op zaterdag 13 juni naar Waregem expo voor EK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens hun eerste wedstrijd op het EK 2020: België - Denemarken (aftrap om 21u00)

De deuren van Waregem expo alsook van de outdoor fanvillage openen om 17u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty met DJ's ….

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens het WK van 2018, bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

 

Tot op zaterdag 13 juni in Waregem expo, je beleeft het hier!

Plaats: Hal

Deel dit evenement op sociale media