EK @ Waregem expo “Zweden – België “ wo 22/06/2016

EK@Waregem expo volledig GRATIS

In de laatste wedstrijd van onze Duivels in de EK groepsfase nemen de Belgen het op tegen Zlatan Ibrahimovic en de zijnen! Kom op woensdag 22 juni naar Waregem expo en schreeuw de Belgen mee naar de 1/8 finales.

Wie in 2014 aanwezig was op WK@Waregem expo weet dat we perfect weten hoe we voetbal en party kunnen combineren. Ook tijdens het komende EK gaat het dak eraf tijdens ‘EK@Waregem expo’. De tandem van kijken naar de wedstrijden op diverse grote schermen en afterparty maakt van Waregem expo ‘the place to be’ tijdens het komende Europees kampioenschap.

Kom op woensdag 22 juni naar Waregem expo voor EK@ Waregem expo en moedig onze Duivels aan tijdens de wedstrijd Zweden - België (aftrap om 21u00)

De deuren van Waregem expo alsook de outdoor fanvillage openen om 19u00. Na de match wordt het feesten geblazen en volgt de afterparty met DJ Fré (diedjies & Carré) en DJ Michiel Cnudde.

Oh ja, de toegang is volledig GRATIS!!

Waregem expo ligt op amper 2km van afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime GRATIS parking alsook een grote fietsenstalling.

Om de veiligheid van alle supporters te garanderen is de Waregem expo site is volledig omheind. Net zoals tijdens het WK van 2014, bestaat de kans dat u door onze veiligheidsmedewerkers aan een controle zal worden onderworpen. Alvast een dank u wel voor jullie begrip.

Let op, het meebrengen van, rugzakken, tassen, glas, gevaarlijke voorwerpen, vuurwerk, …. is verboden.

 

Tot op woensdag 22 juni in Waregem expo, je beleeft het hier!

 

 

Deel dit evenement op sociale media