DCT Boksgala za 31/03/2018

UITVERKOCHT

Zaterdag 31 maart 2018 is er in Waregem expo de 1ste editie van het DCT Boksgala. Een niet te missen event in een organisatie van De Ronde Tafel Waregem ten voordele van hun sociale projecten.

Op deze spectaculaire avond bieden wij u vier stevige bokskampen aan, waaronder 1 elitekamp. Onze foxy hostesses zorgen hierbij voor de nodige randanimatie en een gokje plaatsen op het winnende kamp kan via een professionele bookmaker.

Vanaf 19u wordt u ontvangen op de Champagne-receptie. De hele avond gaat vergezeld met culinaire verwennerij, verzorgd door Diner Privé. Na de kampen en het dessert gaan we niet stilzitten, de DJ neemt over en zorgt ervoor dat we onze benen kunnen losgooien op de dansvloer en IN de boksring.

In tegenstelling tot ons “Follies”-concept gaat de avond door in Waregem expo. Op deze centraal- en goed gelegen locatie is voldoende parking voorzien en kunnen wij ons decoratief uitleven om er een onvergetelijke belevenis van te maken!

Wij bedanken u alvast voor de interesse, uw steun zal ongetwijfeld onze sociale projecten de nodige middelen bieden om hun goede werk voort te zetten!

Wij kijken al uit u allen te kunnen verwelkomen op deze ongetwijfeld legendarische avond!

Let’s get ready to rumble! Tot dan!

 

Plaats: Hal

Deel dit evenement op sociale media