za 06/06/2020 tot zo 07/06/2020 Commercial Fisheries expo – Home of Fishing -geannuleerd

Commercial fisheries expo is een evenement waar de merken en producten dichter bij de visser worden gebracht dan ooit tevoren! De ultieme hengelsportbeleving vind U hier!

Op 6 en 7 juni 2020 kunt u aan de stadionvijvers en in Waregem expo terecht voor alle tips en tricks rond de commercial visserij. Van vaste hengel over feeder tot pellet waggler, alles is aanwezig!

Vooraanstaande merken zullen hun bestaande én nieuwe producten ten toon stellen aan de waterkant. Ondersteund door hun teamleden, kampioenen in verschillende disciplines uit binnen en buitenland die doorlopend aan het vissen zijn en zo hun kunnen en kennis aan u demonstreren! Daarenboven krijgt u ook de kans de producten te kopen op een van de verkoopstanden in Waregem expo, vlakbij de vijver! Outdoor expo, indoor shopping!

Zit u met een vraag rond uw visserij, wilt u die hengel, kist of molen waar u al zo lang over twijfelt eens zien en voelen aan de waterkant? Hoe werpt die feederhengel? Hoe strak is die vaste hengel? Is de lijn van dat merk echt zo sterk? Welke montage gebruik ik in welke situatie? Wat voor elastiek gebruik ik het best? Method, voederkorf of gewoon een loodje? En wanneer dan wel of niet? Hoe werkt de pellet waggler? WANNEER moet ik WAT voeren? Hoe maak ik het klaar? Allerlei vragen die aan u niet écht beantwoord kunnen worden op een klassieke beurs of opendeurdag, maar hier wel. Op commercial fisheries Expo worden de antwoorden op al uw vragen gewoon live gedemonstreerd! Uniek in Vlaanderen!

En of dat niet genoeg is...

Iedere dag maakt u kans om tussen 15.30 en 17.30 een koppelwedstrijd te mogen vissen met 1 van de bekende vissers die de live demo's verzorgen, van op de demostand, mét het materiaal van dat merk! Een kans op een unieke ervaring die u lang zal bijblijven en een schat aan informatie kan opleveren!

 

Bovendien zijn de parking én inkom op Commercial fisheries Expo VOLLEDIG GRATIS!

Deel dit evenement op sociale media