Breakout vr 13/05/2016 tot zo 15/05/2016

Na het succes van de eerste editie van de Breakout lanparty, zal er in Waregem expo een tweede editie plaatsvinden en dit van vrijdagavond 13 mei tot en met zondagnamiddag 15 mei 2016. Deze editie biedt ruimte aan 270 deelnemers..

Op vrijdagavond 19u zullen de deuren openen en op zondagnamiddag 16u wordt de stekker uit het netwerk getrokken.

Breakout staat voor fun, gezelligheid en kwaliteit. In de zaal maak je dan ook gebruik van ons netwerk aan gigabit snelheid, is er onder andere een ruime bar, een console corner en voorzien we comfortabele stoelen.

De eerste compo's voor Breakout 2 zijn al bekend, namelijk: CS:GO, Heartstone, Flatout 2, League of Legends en een heus bierbakkentornooi. Aan deze mix van competitie en fun worden nog twee compo's toevoegen.

Dit alles voorzien we aan democratische prijzen. Zo kost een toegangsticket slechts €35. Op zaterdagmiddag wordt het weer mogelijk om deel te nemen aan een heerlijke barbecue. Hiervoor betaal je slechts €15 extra.

De catering wordt voorzien door Ctrl Alt Delicious, reeds gekend van Viveslan en de eerste editie van Breakout voor hun uitstekende service, kwalitatief aanbod en lage prijzen.

Deel dit evenement op sociale media