vr 12/05/2017 tot zo 14/05/2017 Break Out LAN-party

Breakout 3 - The all new lanparty continues!

Na het succes van de vorige edities van de Breakout lanparty, zal er in Waregem Expo een derde editie plaatsvinden en dit van vrijdagavond 12 mei tot en met zondagnamiddag 14 mei 2017 . Op vrijdagavond 19u zullen de deuren openen en op zondagnamiddag 16u wordt de stekker uit het netwerk getrokken. Met Breakout willen we keer op keer onszelf verbeteren. Daarom worden we opnieuw groter en voorzien we liefst 336 plaatsen in de zaal!

Dit alles maken we nog steeds mogelijk aan democratische prijzen. Zo kost een toegangsticket slechts €35 . De catering wordt opnieuw voorzien door Ctrl Alt Delicious, reeds gekend van Viveslan en de eerdere edities van Breakout voor hun uitstekende service, kwalitatief aanbod en lage prijzen. Hou dus zeker je Brothers In Lan membercard al klaar.

Breakout staat nog steeds voor fun , gezelligheid en kwaliteit . In de zaal maak je dan ook gebruik van ons netwerk aan gigabit snelheid, dat reeds bekabeld is tot aan ieders zitplaats. Er is onder andere ook een ruime bar met lounge, we voorzien opnieuw comfortabele stoelen en een uitgebreide console corner met arcades en VR. Nieuw dit jaar is een heuse boardgame-area, met bijhorende Carcassonne wedstrijd, die in samenwerking met spellenclub De Pionisten wordt uitgebaat.

Een belangrijk onderdeel van een lanparty zijn natuurlijk de wedstrijden. Naast de eerder genoemde Carcassonne wedstrijd, zal je op Breakout 3 alvast kunnen genieten van enkele spannende wedstrijden CS:GO , Hearthstone , Rocket League , Overwatch , Fifa 17 en Armagetron Advanced ! En dit in een volledig vernieuwd compoverloop.

 

Deel dit evenement op sociale media