Breakout LAN Party 5 vr 26/04/2019 tot zo 28/04/2019

Breakout 5 - Enjoy a unique gaming experience!

Na het succes van de vorige edities van de Breakout lanparty, zal er in Waregem Expo een vijfde editie plaatsvinden van Breakout en dit van vrijdagavond 26 april tot en met zondagnamiddag 28 april 2019. Op vrijdagavond 19u zullen de deuren openen en op zondagnamiddag 16u wordt de stekker uit het netwerk getrokken. Met Breakout willen we keer op keer onszelf verbeteren en nieuwe games aan het publiek voorstellen.

Dit alles maken we nog steeds mogelijk aan democratische prijzen. Zo kost een toegangsticket slechts €40. De catering wordt opnieuw voorzien door Ctrl Alt Delicious, gekend voor hun uitstekende service, kwalitatief aanbod en lage prijzen.

Breakout staat nog steeds voor fun, gezelligheid en kwaliteit. In de zaal maak je dan ook gebruik van ons netwerk aan gigabit snelheid, dat reeds bekabeld is tot aan ieders zitplaats. Er is onder andere ook een ruime bar met lounge, we voorzien opnieuw comfortabele stoelen en een uitgebreide console corner met arcades en VR.

Een belangrijk onderdeel van een lanparty is natuurlijk de wedstrijden. Op Breakout 5 zal je alvast kunnen genieten van enkele spannende wedstrijden CS:GO, Hearthstone, Rocket League, League of Legends, PUBG, Fifa 19 en Beat Saber!

Voor meer informatie kan je steeds onze website bezoeken: https://breakout.zone, of like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rond Breakout: https://www.facebook.com/breakoutzone.

Je kan ook altijd contact opnemen met de crew via het contactformulier op de website.

 Tot op de lan!

De Breakout crew

 

Deel dit evenement op sociale media