Break Out LAN Party 4 vr 20/04/2018 tot zo 22/04/2018

Breakout 4 - Enjoy a unique gaming experience!

Na het succes van de vorige edities van de Breakout lanparty, zal er in Waregem Expo een vierde editie plaatsvinden van Breakout en dit van vrijdagavond 20 mei tot en met zondagnamiddag 22 mei 2017 . Op vrijdagavond 19u zullen de deuren openen en op zondagnamiddag 16u wordt de stekker uit het netwerk getrokken. Met Breakout willen we keer op keer onszelf verbeteren en nieuwe games aan het publiek voorstellen. Dit alles maken we nog steeds mogelijk aan democratische prijzen. Zo kost een toegangsticket slechts 40 . De catering wordt opnieuw voorzien door Ctrl Alt Delicious, gekend voor hun uitstekende service, kwalitatief aanbod en lage prijzen.

Breakout staat nog steeds voor fun , gezelligheid en kwaliteit . In de zaal maak je dan ook gebruik van ons netwerk aan gigabit snelheid, dat reeds bekabeld is tot aan ieders zitplaats. Er is onder andere ook een ruime bar met lounge, we voorzien opnieuw comfortabele stoelen en een uitgebreide console corner met arcades en VR. Na het succes van vorig jaar is er opnieuw een heuse boardgame-area, met bijhorende Carcassonne wedstrijd, die in samenwerking met spellenclub De Pionisten wordt uitgebaat.

Een belangrijk onderdeel van een lanparty zijn natuurlijk de wedstrijden. Naast de eerder genoemde Carcassonne wedstrijd, zal je op Breakout 3 alvast kunnen genieten van enkele spannende wedstrijden CS:GO , Hearthstone , Rocket League , League of Legends , PUBG, Dragonball FighterZ en Dead and buried !

Voor meer informatie kan je steeds onze website bezoeken: https:// breakout.zone , of like

onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rond

 

Breakout: https://www.facebook.com/breakoutzone .

Je kan ook altijd contact opnemen met de crew via het contactformulier op de website.

 

Tot op de lan!

De Breakout crew

Deel dit evenement op sociale media