Troeven

Waregem expo is een modern en veelzijdig beurs- en eventhal die in 2006 gebouwd werd volgens de hedendaagse normen. De multifunctionele mogelijkheden worden door organisatoren op prijs gesteld worden. Daarnaast heeft Waregem expo nog meer in zijn mars: 

Eén contactpersoon

In Waregem expo heeft u slechts één contacpersoon wat flexibiliteit en direct contact toelaat. Indien u een event in Waregem expo wenst te organiseren, dan heeft u slechts één aanspreekpunt. Als het nu gaat over een offerte aanvragen, het uitzoeken van een geschikte datum, het helpen zoeken naar een perfecte leverancier, praktische vragen, ….

Eén contactpersoon: Chris Baert – contact@waregemexpo.be – 0477/ 37.26.41

Professionele ondersteuning van uw evenement

Indien u wenst kunnen we aan de hand van onze expertise uit ons netwerk volledig vrijblijvend een handje toesteken in het aanbrengen van een aantal toeleveranciers uit de regio. Indien u een aantal taken liever uit handen wil geven, dan nemen onze medewerkers deze taak graag op zich. Zo heeft u als organisator meer tijd voor de andere aspecten van uw evenement.

Catering:

Waregem expo is volledig vrij van catering, er is geen uitkoopsom verschuldigd. Kies zelf uw drankenleverancier of bierhandelaar, cateraar, …. aangepast aan uw event

Bij de organisatie van uw evenement in Waregem expo bent u in de gelegenheid om zelf in te staan voor de verkoop van dranken en/of voeding.

Vrijheid van leveranciers

Uw event organiseren met vertrouwde leveranciers, makkelijker kan toch niet! Waregem expo laat u volledig vrij bij de keuze van uw leveranciers.

Uitgebreide parkingmogelijkheden

Op de Waregem expo site is er een gratis parking van 420 plaatsen. Daarnaast zijn er in de onmiddellijke nabijheid (300m) nog eens gratis parkings voor meer dan 1.000 wagens

Bereikbaarheid

Waregem expo bevindt zich aan de drukste Europese snelweg, E17 en is slechts 2 km van afrit 5 verwijderd. De toegang naar Waregem is volledig filevrij. Waregem expo ligt op 15’ van Gent en op een 20’ van Rijsel, vanuit Brussel of Antwerpen doet u er 45’ over.

Ook met het openbaar vervoer komt u en uw bezoekers makkelijk naar Waregem expo. De bushalte ligt tussen het centrum en Waregem expo. Het station is slechts 1km.